ESKÜVŐI DJ

Image
Mostanában egyre inkább elterjedt, hogy esküvői zenekar helyett az ifjú pár esküvői DJ-re bízza a Nagy Nap hangulatának biztosítását

Néhány érv az esküvői DJ melett (egy zenekarral szemben):

 • Szélesebb repertoár
 • Megszokottal azonos, eredeti megszólalás
 • Kevdezőbb ár
 • Kisebb helyigény
A DJ szakma egyik legszebb, legkülönbözőbb, és egyben legnehezebb profilja az esküvői DJ. Nagyon fontos, ha esküvőre DJ-t szeretnétek zeneszolgáltatónak, csakis olyat válasszatok, aki rendelkezik (lehetőleg minél nagyobb) esküvős rutinnal.

Milyen a jó esküvői DJ?

Figyel az eltérő korosztályokra

1
Egy átlagos buliban jellemzően hasonló korú vendégek vannak (gondoljunk csak egy óvodai-, iskolai-, vagy szülő bálra, retró bulira, nyugdíjas találkozóra...) ezzel szemben egy esküvőn a kisgyermekektől kezdve, a fiatalokon át, a középkorú rokonok, és a nagyszülők is egyaránt jelen vannak. A hangulatot úgy kell alakítani, hogy lehetőleg mindenki jól szórakozzon, és kellemes emlékeket őrizve térjen haza. A leggyakrabban elkövetett hiba, hogy az esküvőn az idősebb korosztályra fittyet hányva, csak a fiataloknak játszik a DJ, ami gyakran feszültségeket szít, elégedetlenkedéseket kelt.

Ismeri az esküvők menetét

2
Az esküvőkön szokások, protokollok, menetrend van, amivel egy rutinos szolgáltató tisztában van. Így nem éri váratlanul, ha arra van szükség, hogy az 1-2 órás vacsora alá kellemes aláfestő zenét tegyen, vagy a ceremóniamester kérésére Himnusz-t prezentáljon, legyen a tarsolyában néhány változat a gyertyafénykeringőre, illetve megfelelő mennyiségű és minőségű mulatós zene a menyasszonytánchoz. Jó, ha vannak akár saját játékai is, de persze csak akkor foglalkoztatja a násznépet, ha erre igény van.

Jó csapatjátékos

3
Egy esküvőn fix programok vannak (vacsora, nyitótánc, menyasszonyi torta, menyecsketánc, stb.), az ezek közti korlátos időben kell a hangulatot felépítenie. A rendezvény zökkenőmentessége érdekében folyamatosan együtt kell dolgoznia a felszolgálókkal, a ceremóniamesterrel vagy egy esetleges meglepetés vendéggel. Gyakori feladata a helyben megtartott esküvői ceremónia hangosítása, így az anyakönyvvezető munkáját is támogatnia kell. Ismernie kell a szertartások menetét, kell hogy legyen erre a feladatra is egy külön felszerelése.

Alázatos

4
Szándékosan nem ezzel kezdtem, de tisztában kell lennie azzal, hogy megismételhetetlen eseményről van szó! Alázattal kell lenni a feladat és az ifjú pár iránt, mert számukra ez életük egyik legmeghatározóbb eseménye, amire már régóta készülnek, és amire egész életükben emlékezni fognak!
Természetesen egy esküvői DJ nem tud, és nem is akar egy élőzenét játszó zenekart helyettesíteni, de aki az örökzöldeken, a mulatóson és a legismertebb hazai sikereken kívül a fiatalosabb stílusú, rádiós vagy klubzenéket is szeretne hallani a bulijában, annak érdemesebb esküvői DJ-t fogadni.

Esküvői DJ szolgáltatásom tartalma

 • Korlátlan rendelkezésre állás az esküvő estéjén
 • Komplett fény és hangtechnika (200 főig) (természetesen nagyobb rendezvényeket is vállalok, de ez esetben külön egyeztetés szükséges, mert oda más hangtechnikát viszek!)
 • Beszédekhez vezeték nélküli mikrofon
 • Igény esetén esküvői ceremónia, szertartás hangosítása
 • Vacsora illetve tortázás alatt megfelelő hangulatú háttérzene biztosítása (akár a ti kedvenc dalaitokból válogatva)
 • Vendégművészek, vetítés, családtagok produkciójának technikai támogatása
 • Igény esetén események (tortázás, vacsora, játékok) konferálása (bár ez a feladat inkább a ceremóniamester hatásköre, akiből találsz is oldalamon néhányat)
 • Baráti hozzáállás, kívánságok teljesítése, amikor az műsoromba illeszthető
 • Elegáns, rendezvényhez illő megjelenés
Dj.Herczeg Szilárd | Telefon: 06 30 351 0443 | Email: © 2024

DJ. HERCZEG SZILÁRD

Telefon: 06 30 351 0443